Lake bikers on tour

Lake Bikers

ON

TOUR

Echte avonturen met de mountainbike

18/05/2019 ROCKY MOUNTAIN BIKE MARATHON/WILLINGEN


Met ongeveer 2000 deelnemers is de Rocky Mountain BIKE-marathon het sportieve hoogtepunt van het BIKE-festival. Op drie aantrekkelijke routes gaat het door het hoogland. De Lake Bikers hebben hun ingeschreen voor de 116km race met 3220hm;


De Rocky Mountain BIKE-marathon start op zaterdag 18 mei om 7:30 uur. 


Meer info, inschrijving voor de race op de website van de organisator, voor verblijf in het hotel moet je inlichtingen vragen bij de Lake Bikers.

We vertrekken met onze club reeds vrijdag en verblijven in 2** Hotel Sonnenhof-Willingen


Adres Hotel:

Sonnenhof 1
34508 Willingen
Duitsland
Reeds ingeschreven en er kan niemand meer bij:

1./ Reyntiens Benny

2./ Steijlen Jochen

3./ Van Petegen Ludo

4./ Nick Vangeel

28/06/2019 - 30/06/2019

LAKE BIKERS EXTRA WEEKEND


Zoals iedereen weet gaan we op 28 juni 2019 naar Pfälzerwald op mountainbike-weekend,gelegen in de Palts in de deelstaat Rijnland-Palts dit is georganiseerd buiten de club, daar is overnachting voor 14 personen gereserveerd in het Hotel-Restaurant Barbarossahof te Kaiserslautern, de totale prijs is 85 euro/persoon inclusief ontbijt, zonder andere kosten zoals middag en avond eten en het benuttigen van drank !


Reserveer tijdig want vol is vol, verder heb ik een gids die ons daar naar de mooiste plaatsen gidst , wie mee wil moet 85 euro storten op de rekening van de Lake Bikers ik kan annuleren tot 2 weken voor het weekend , maar ik ga dit reeds doen eind mei !!


Zodus: Verblijf 2 nachten in: Hotel-Restaurant Barbarossahof, ontbeidt heb ik er toch moeten bij nemen , ik heb 3 x 4 persoonkamers en 1 x 2 persoonkamer met ontbijd


Reeds ingeschreven:

1./ Reyntiens Benny

2./ Steijlen Jochen

3./ Forier Marc

4./ Vangeneugden Alex

5./ Van Petegem Ludo

23/08/2019 - 25/08/2019

MOUNTAINBIKE VAN VLAANDEREN VTT


Niet iedereen heeft de conditie of de tijd om drie dagen na elkaar de hele Vlaamse Ardennen rond te biken, dat begrijpen we best. Omdat we een driedaagse willen zijn waar iedere biker terecht kan, nemen we ook dit jaar onze recreatieve veldtoertocht op in ons programma. Voor het derde jaar op rij schuiven we u een gloednieuw parcours voor de wielen. Wie er de voorbije jaren bij was, weet dat een originele omloop, een professionele bepijling, uitgebreide bevoorradingen en een gezellige après onze prioriteiten zijn! Aan de finish vindt u ook kwalitatieve douches, een bemande afspuitpost, de doortocht van onze driedaagse wedstrijd, én de mogelijkheid tot het testen van topfietsen!


Het exacte parcours maken we in de loop van 2019 bekend. Wie de langste afstand (circa 57 km) aandoet, krijgt onder meer het beruchte Leo Piron-pad, de wereldbefaamde Koppenberg, technisch lekkers rond Ladeuze, de Taaienberg, een bijzonder fraaie passage in het Muziekbos en het uitermate pittig slot richting Hotond Sporthotel voor de wielen, met als uitsmijters de razend steile Fiertelmeers en een rondje in de Hotond Arena, de put bekend van de GP Mario De Clercq in het veldrijden! We beiden ook twee kortere afstanden (circa 30 en 42 km) aan, waarin we ook de lastigheidsgraad zo goed mogelijk aanpassen.


Inschrijven via de website van de organisator, verblijf gaan we deze keer doen met eigen middelen, zoals een tent of mobilhome of andere !


Reeds ingeschreven:

1./ Reyntiens Benny

2./ Steijlen Jochen

3./ Van Petegem Ludo

4./ Vangeneugden Rik

5./ Cuyvers Stijn

6./ Dekeyzer Jean Paul

7./ Luyten Guy


Bekijk de beelden van de Lake Bikers in 2018 op MTB van Vlaanderen

06/09/2019 - 09/09/2019
CLUB WEEKEND OFFICIAL LAKE BIKERS


1 X per jaar gaan we met onze ganse club alle jaren op MTB-Club weekend, in 2019 zal deze doorgaan vanaf vrijdag 6 september tot en met zondag 9 september , we hebben eens gekozen om nu eens naar Butgenbach te gaan.
Verblijf is in het 3*** Hotel "DU LAC" , dit hotel is 1 km van het stadscentrum gelegen.
De prijs is 160 euro per deelnemer, in de prijs is inbegrepen, overnachting, ontbijt en avondmaal.
Inschrijving tot en met 18/08/2019


Meer info vind u bij de inschrijvingslink !


Reeds ingeschreven:
1./ Benny Reyntiens
2./ Steijlen Jochen
3./ Forier Marc
4./ Geert Peeters
5./ Alex Vangeneugden
6./ Ludo van Petegem
7./ Adriën Gaethofs

8./ Hugo Ciroux

9./ Wouters Stefan ( 1 vrijdagnacht )


Eventueel kan er iemand zaterdagnacht overnachten .

Wie 1 overnachting neemt betaald 80 Euro en geen 160 Euro


Lake Bikers

WORD OP DE HOOGTE GEHOUDEN

beheer@lakebikers.com