Home Nieuws/weetjes
MTB & RACE BIKERS

ECHTE VRIENDEN DIE SAMEN HUN PASSIE DELEN, SAMEN DE UITDAGING AANGAAN OM HUN GRENZEN TE VERLEGGEN


ONZE SPONSORS

De lake Bikers danken hun sponsors

Dankzij onze sponsors mogen wij genieten van onze prachtige Fiets kledij , wij zullen onze sponsors vertegenwoordigen op oefen ritten, toertochten, en op alle andere evenementen.


Home Nieuws/weetjes Weekend Trips Over ons info leden Sponsors Wij organiseren Waar naartoe ? Contact

Fietsen Gaethofs,    ( Meer info druk op de logo )

Meer dan 35 jaar ervaring in het herstellen en verkopen van fietsen en toebehoren. Wij bieden meer dan 300m² fietsplezier voor het hele gezin… Van hippe kinderfiets tot sportieve stadsfiets, van elektrische mountainbike tot praktische plooifiets. Daarnaast kan je steeds in onze moderne herstelplaats terecht met al jouw technische vragen. Trotse dealer van o.a. Cannondale, Koga en Flyer. Meer info druk op de logo !

50 jaar ervaring en expertise in interieurprojecten          ( Meer info druk op de logo )

Schevenels Project Interieurs ontwikkelde zich de afgelopen vijftig jaar tot één van de marktleiders in interieurbouw in België. Wij realiseren dagelijks projecten voor internationale hotelketens, bekende retailers, grote zorginstellingen, maar evengoed bij u thuis of voor de winkel, brasserie of het restaurant om de hoek. Voor elke klant hebben wij de juiste sectorspecialisten in huis. Zo onderscheiden wij ons door een diepgaande specialisatie en behoefte analyse.


Resultaat? Uw interieurproject is afgewerkt volgens uw wens, binnen de vooropgestelde tijd én aan de afgesproken prijs. Schevenels biedt dan ook alleen maar aangename verrassingen.


Benieuwd naar onze aanpak en onze bedrijfsfilosofie? Lees dan zeker verder en laat u alvast inspireren door onze realisaties.

ASSEA bvba     ( Meer info druk op de logo )


Stop met geld door het raam te gooien, bekijk hier in onze promotiefilm wat u kan terug verdienen door aankoop van nieuwe ramen en deuren bij ASSEA bvba, vraag vandaag nog een offerte aan !!

Bij ons kan u terecht voor ramen en deuren uit hout / PVC / ALU alsook combinatie van PVC met ALU en hout met ALU, wenst u moderne ramen, rustieke of zelf in hout kopie ramen, bij ASSEA kan u hiervoor terecht !

Bekijk zeker onze website maar zeker ook onze facebook pagina, op onze facebook pagina find u realisaties terug ! De link naar website en facebook vind u hieronder terug ;


website Assea 

Autoschade Sabbe    ( Meer info druk op de logo )

Wij doen:

- Herstellingen van alle merken

- Richtwerk

- Restauratiewerken

- Alle spuitwerken

- Plaatsen en tinten van ruiten

- Interieurcleaning en polieren

Cafetaria ‘T Vloot ,    ( Meer info druk op de logo )

Wij verwelkomen u graag voor zowel een drankje als een lekker gerecht van onze kaart, in een aangenaam interieur, waarbij wij de innerlijke mens nog meer kunnen verwennen.

CLAES bvba Zakenkantoor,    ( Meer info druk op de logo )


Welkom bij Claes verzekeringen!

Zakenkantoor Claes: voor een allround bescherming en complete financiële dienstverlening

GRL Glasrecycling       ( Meer info druk op de logo )

Het Lummense GRL Glasrecycling is al 19 jaar actief in de glasverwerking. Jaarlijks recycleert het bedrijf tot 110.000 ton glas. Het gaat zowel om huishoudelijk als om industrieel glasafval. Een opmerkelijk probleem waar het bedrijf de laatste jaren mee geconfronteerd wordt, is een toename van het sluikafval tussen het glas. Onder andere het gevolg van het duurder worden van de vuilniszakken meent men op het bedrijf.