Lake bikers on tour

Lake Bikers

ON

TOUR

Echte avonturen met de mountainbike

Van 26/06 tot 28/06/2020

LAKE BIKERS EXTRA WEEKEND


1ste weekend van het seizoen

Terug van weggeweest, vorig jaar zijn we ook daar geweest en het was er prachtig, we hebben daar een gids dat een goede vriend is en die kent de streek uit zijn broekzak, volgens hem hadden wij nog niet eens een klein beetje het beste gezien.
Ik heb een hotel geboekt voor 10 personen, ik kan nu nog meer boeken maar dan moet het snel zijn.
De prijs is 90 euro/persoon voor 2 nachten inclusief ontbijt . Avond en middag eten word op de dag zelf bepaald wat je eet en wat het je kost. De plaats waar we nu naartoe gaan is Lemberg, we verblijven er in Gasthaus Neupert, volgens Bram word er in Lemberg ook jaarlijks de grote mountainbike race marathon Wasgaubike gereden, zodus we zitten daar op een paradijs. hier is de link naar het hotel; https://www.landgasthausneupert.de/


OPGELET MAX 10 DEELNEMERS KUNNEN MEE:

1. Forier marc               2 . Van Petegem Ludo        3. Karitonas kurt

4.Reyntiens Benny     5. Steijlen Jochen                6. Lambrechts Davy

7.Vanoppen Bjorn       8. Steegmans Ruben

DATUM NOG NIET BEKEND

MOUNTAINBIKE VAN VLAANDEREN VTT


Niet iedereen heeft de conditie of de tijd om drie dagen na elkaar de hele Vlaamse Ardennen rond te biken, dat begrijpen we best. Omdat we een driedaagse willen zijn waar iedere biker terecht kan, nemen we ook dit jaar onze recreatieve veldtoertocht op in ons programma. Voor het derde jaar op rij schuiven we u een gloednieuw parcours voor de wielen. Wie er de voorbije jaren bij was, weet dat een originele omloop, een professionele bepijling, uitgebreide bevoorradingen en een gezellige après onze prioriteiten zijn! Aan de finish vindt u ook kwalitatieve douches, een bemande afspuitpost, de doortocht van onze driedaagse wedstrijd, én de mogelijkheid tot het testen van topfietsen!


Het exacte parcours maken we in de loop van 2019 bekend. Wie de langste afstand (circa 57 km) aandoet, krijgt onder meer het beruchte Leo Piron-pad, de wereldbefaamde Koppenberg, technisch lekkers rond Ladeuze, de Taaienberg, een bijzonder fraaie passage in het Muziekbos en het uitermate pittig slot richting Hotond Sporthotel voor de wielen, met als uitsmijters de razend steile Fiertelmeers en een rondje in de Hotond Arena, de put bekend van de GP Mario De Clercq in het veldrijden! We beiden ook twee kortere afstanden (circa 30 en 42 km) aan, waarin we ook de lastigheidsgraad zo goed mogelijk aanpassen.


Inschrijven via de website van de organisator, verblijf gaan we deze keer doen met eigen middelen, zoals een tent of mobilhome of andere !
Bekijk de beelden van de Lake Bikers in 2018 op MTB van Vlaanderen

11/09/2020 - 14/09/2019
CLUB WEEKEND OFFICIAL LAKE BIKERS


2de weekend is het officiele clubweekend

Dit jaar willen we eens iets anders dan wat we andere jaren doen, we huren 2 huisjes af , in elk huisje kan 5 personen overnachten, alle jaren zijn we rond de 8 personen, zijn er meer dan 10 dan moeten we nog een huisje bij huren, daarom vraag ik om snel te beslissen.1 X per jaar gaan we met onze ganse club alle jaren op MTB-Club weekend, in 2019 zal deze doorgaan vanaf vrijdag 11 september tot en met maandag 14 september , we hebben eens gekozen om nu eens naar Durbuy te gaan.
Verblijf is in het vakantiepark Sunclass Durbuy ( https://www.sunclassdurbuy.com/nl/ ) de vakantiewoning biedt alle luxe, meer info over deze woning vind je op :
http://www.debosdriehoek.be/?fbclid=IwAR2-GrT09SNWNkFUgWMYE1LbV8t3bK-73qQZRU_cNgUAhtJGZhmlv01FkMY

De prijs is 160 euro per deelnemer, in de prijs is inbegrepen, overnachting, ontbijt en avondmaal

OPGELET MAX 10 DEELNEMERS KUNNEN MEE:

1. Forier marc               2 . Van Petegem Ludo       3.Reyntiens Benny     

4. Steijlen Jochen                

Lake Bikers

WORD OP DE HOOGTE GEHOUDEN

beheer@lakebikers.com